ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕTΤ ΚΑΙ ΔΕΑΠΤ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμμετοχή σε διαδικτυακές επικοινωνιακές δραστηριότητες για πιστοποίηση του προγράμματος «Intercultural Competence and Compassion» με φοιτητές/ φοιτήτριες του τομέα μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο  Universidad Juárez Autónoma de Tabasco του Μεξικού.

Η δραστηριότητα βασίζεται σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα από τον Δρ. Daniel Martin (Stanford CCARE). Θα παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα του, όπου περιγράφονται όλα τα σύντομα κείμενα και οι δραστηριότητες. Η συμμετοχή φοιτητριών και φοιτητών είναι δωρεάν

Στόχος: Πιστοποίηση στο πρόγραμμα «Intercultural Competence and Compassion» στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του πανεπιστημίου για μια ολιστική εκπαίδευση.

Οφέλη: Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα:

• Λάβουν υποστήριξη για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

• Λάβουν δωρεάν διεθνή πιστοποίηση στο πρόγραμμα «Intercultural Competence and Compassion» από το Star Scholars Network Chapter Mexico and the Star Scholars Network Chapter Greece

• Θα είναι ικανοί να αλληλεπιδρούν προφορικά και γραπτά με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς.

• Οι εμπειρίες τους θα δημοσιευτούν σε ένα βιβλίο με προηγούμενη συγκατάθεση των συμμετεχόντων.

Σχεδιασμός του προγράμματος: Πρόκειται για ένα αυτό-καθοδηγούμενο πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων βασισμένο σε ενότητες, το οποίο ενθαρρύνει φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ή παρόμοιες ειδικότητες σε μια διαπολιτισμική αλληλεπίδραση. Μετά από μια εισαγωγή στο πρόγραμμα, οι φοιτητές και φοιτήτριες θα ολοκληρώσουν τέσσερις ενότητες που αντιπροσωπεύουν τους παρακάτω στόχους.

• Κάθε ενότητα περιλαμβάνει “watch, read, and do” tasks και εκείνοι που παρουσιάζουν ικανοποιητική επίδοση θα συμμετάσχουν σε μια δραστηριότητα υποβολής εργασίας
• Κάθε ενότητα απαιτεί 1-2 ώρες για να ολοκληρωθεί
• Ο διαχειριστής θα παρέχει σύντομα κείμενα, θα σχεδιάζει ασκήσεις και θα αξιολογεί την εργασία των φοιτητριών και φοιτητών για να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Όσες φοιτήτριες και όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διδάσκουσας των Αγγλικών για ειδικούς ακαδημαϊκούς σκοπούς Κατσάρας Ουρανίας ( ). θα χρειαστούν ένα λογαριασμό Gmail για να λάβουν πρόσκληση για ένταξη στο Google Classroom.